Hús és húsipari termékek

A hús és húskészítményekkel szembeni minőségi követelmények folyamatosan emelkedtek az elmúlt években. Különösen fontos egyrészt a termékek higiéniai és mikrobiológiai minősége, másrészt az összetétele.
A fogyasztók folyamatosan növekvő érzékenysége és az emelkedő követelmények a hatóságok, ill. az élelmiszer kereskedelem részéről folyamatosan növeli a szükségét a megfelelő laborvizsgálatoknak és az egységes minőségbiztosítási rendszereknek.
E téren szerzett sokéves tapasztalatunk, valamint modern laborfelszerelésünk alapján a mikrobiológiai, kémiai-fizikai és érzékszervi vizsgálatok széles spektrumát tudjuk kínálni Önnek.
Szolgáltatási ajánlatunk
- Érzékszervi vizsgálatok
- Nettó tömeg
- Mikrobiológia
- Eltarthatóság
- Beltartalom
- Tápértékvizsgálat
- Adalékanyagok (tartósítószerek, színezékek)
- Gyógyszermaradványok
- Növényvédőszer maradványok (peszticidek)
- Szervetlen és szerves szennyeződések (nehézfémek, PCB, PAH)
- Kötőszöveti fehérje
- Allergének