Tej és tejtermékek

A tej és tejtermékekkel szembeni minőségi követelmények folyamatosan emelkedtek az elmúlt években. Különösen fontos egyrészt a termékek higiéniai és mikrobiológiai minősége, másrészt az összetétele.
A fogyasztók folyamatosan növekvő érzékenysége és az emelkedő követelmények a hatóságok, ill. az élelmiszer kereskedelem részéről, folyamatosan növelik a szükségét a megfelelő laborvizsgálatoknak és az egységes minőségbiztosítási rendszereknek.
E téren szerzett sokéves tapasztalatunk, valamint modern laborfelszerelésünk alapján a mikrobiológiai, kémiai-fizikai és érzékszervi vizsgálatok széles spektrumát tudjuk kínálni Önnek.
Szolgáltatási ajánlatunk
- Érzékszervi vizsgálatok
- Nettó tömeg, térfogat
- Beltartalom
- Mikrobiológia
- Eltarthatóság
- Tápértékvizsgálat
- Adalékanyagok
- Állatfajok vizsgálata (tehén- kecske- juhtej)
- Gyógyszermaradványok
- Növényvédőszer maradványok (peszticidek)
- Szervetlen és szerves szennyeződések (nehézfémek, PCB, PAH)
- Mikotoxinok
- Allergének