Zöldségek, gyümölcsök

A zöldségek és gyümölcsök az emberi táplálkozás fontos részét képezik. Termesztésük hazai tájakon, illetve a világ más részein, főképp a mediterrán országokban, Afrikában, Ázsiában, Dél-Amerikában történik. Ezek a természetes termékek folyamatosan ki vannak téve környezeti behatásoknak, különféle kezeléseknek (pl. növényvédőszerek) betakarítási és tárolási behatásoknak, amelyek minőségüket jelentősen befolyásolják.
Szolgáltatási ajánlatunk
- Érzékszervi vizsgálatok
- Nettó tömeg
- Beltartalom
- Tápérték vizsgálatok
- Mikrobiológiai vizsgálatok
- Eltarthatóság
- Vitaminok, ásványi anyagok
- Növényvédőszer maradványok (peszticidek)
- Szervetlen és szerves szennyeződések (nehézfémek, nitrit, nitrát)
- Mikotoxinok
- GMO