Zsírok, olajok

Az olajat és zsírt adó növények az emberiség legrégebbi kultúrnövényei közé tartoznak. A belőlük nyert olaj magas táplálkozás-fiziológiai értékkel rendelkezik. A világ zsír és olajtermelésének 80%-a táplálkozási célokat szolgál. Az új nyersanyagforrások, a modern gyártási módszerek és a különféle keverési eljárások bevezetése a zsírok és olajok rendkívüli sokféleségét eredményezi. A zsírok és olajok áruismerete, valamint összetételük és tulajdonságaik ismerete alapvető fontosságú feltétele vizsgálatuknak és értékelésüknek, laboranalitikai technikák mellett. Kapcsolataink a gyártókkal, a kereskedelemmel, a tudománnyal és a kutatással, valamint együttműködés az idevágó szervezetekkel biztosítják Önnek az aktuális információkat és a tudást.
Szolgáltatási ajánlatunk
- Érzékszervi vizsgálat
- Nettó tömeg, térfogat
- Mikrobiológia
- Eltarthatóság
- Beltartalom
- Tápérték vizsgálat
- Zsírsavösszetétel
- Transz-izomer zsírsavak
- Tartósítószerek
- Erukasav, glukozinolátok
- Koleszterin
- Vitaminok (A,D,E)
- Szervetlen és szerves szennyeződések (nehézfémek, PCB, PAH)
- Növényvédőszer maradványok (peszticidek)