Édességek, fagylalt, jégkrém, tea, kávé, energiaital, üdítő

Az édességek az élelmiszerek szerteágazó csoportját képezik. Fő alkotórészük legtöbbször a szacharóz, amely részben vagy teljesen felcserélhető más cukrokkal, vagy cukorhelyettesítőkkel. Az édességek fő jellemzője a kihangsúlyozott édes íz.
Szolgáltatási ajánlatunk
- Érzékszervi vizsgálat
- Nettó tömeg, térfogat
- Beltartalom
- Tápérték vizsgálat
- Mikrobiológia
- Eltarthatóság
- Cukorösszetétel
- Adalékanyagok vizsgálata (tartósítószerek, édesítőszerek, színezékek, cukorhelyettesítők, antioxidánsok)
- Különleges összetevők meghatározása (teobromin, koffein, vanilin, vajsav, koleszterin)
- Vízaktivitás (aw-érték), pH-érték
- Mikotoxinok
- Vitaminok és ásványi anyagok
- Szerves és szervetlen szennyeződések
- Allergének
- GMO
- Növényvédőszer maradványok (peszticidek)