Kiskereskedelem

Szolgáltatás és tanácsadás az élelmiszer nagy- és kiskereskedelem, a szupermarket és diszkont áruházláncok részére.
A élelmiszer kereskedelem terén az Eurofins átfogó analitikai és tanácsadói szolgáltatást kínál a kereskedelmi lánc minden résztvevőjének. Az Eurofins globális felépítése és erős nemzeti jelenléte biztosítja, hogy Ön ezt az átfogó szolgáltatást egy kézből kapja meg (one-stop-shop).
Az élelmiszer nagy- és kiskereskedő vállalatok részére fontos egy olyan szolgáltató partner, amely rendelkezik szakemberekkel az egyes területeken (analitika, szaktanácsadás), továbbá kapcsolatokkal a gyártók és a tudományos, kutató szervezetek körében, valamint együttműködik a különféle szervezetekkel, bizottságokkal és így biztosítja az aktuális információs és tudományos színvonalat.
Szolgáltatások az élelmiszer kis- és nagykereskedelem részére
Éves ütemterv készítése mintavétel, vizsgálati és szaktanácsadási tevékenység terén
Mintaátvétel, mintavásárlás, mintakészítés hőmérséklet méréssel, regionális, nemzeti és nemzetközi szinten
Élelmiszerek analitikája és a vizsgálati eredmények kiértékelése, jogi besorolása
Specifikáció elkészítése
Termékjelölés vizsgálata, nemzeti/nemzetközi szinten
Vizsgálati eredmények kiértékelése, statisztikák készítése
Állásfoglalások, szakvélemények
Informáaciók rendszeres továbbítása az Eurofins-Newsletter, termék- és módszer ismertetők útján
Információs rendezvények
Szakmai szolgáltatás a következő területeken
Auditálás és higiénia
- Higiéniai ellenőrzés a hús- és sajtpolcokon, valamint a sütödékben
- Az egész eladótér auditálása
- Beszállítók auditálása
- Higiéniai tanfolyamok
- Élelmiszerjogi tanácsadás (pl. ételkiszállítás)
Termékcsoportok szerint
- Sütőipari és gabonatermékek, snack-ek
- Kiskereskedelem
- Hús és húsipari termékek
- Takarmány
- Fűszerek, gyógyfüvek
- Állateledel
- Méz
- Tej és tejtermékek
- Diófélék, szárított gyümölcsök
- Zöldség, gyümölcs
- Zsírok, olajok
- Édességek
- Kozmetikai cikkek
- Közszükségleti cikkek
Vizsgálati területek szerint
- Allergének
- Besugárzás
- Termékjelölési vizsgálatok, élelmiszerjogi ismeretek
- Dioxin, furánok PCB-k
- Színezékek
- GMO
- Mikrobiológia
- Molekuláris biológiai vizsgálatok (pl. állatfajok)
- Mikotoxinok
- Szerves, szervetlen szennyeződések, szermaradványok
- Peszticidek
- Érzékszervi vizsgálatok
- Állatgyógyszer maradványok
- Forgalomba hozhatósági vizsgálatok
- Vitaminok
Szívesen segítünk az Ön termékvizsgálati módszereinek kialakításában.