Mobile search icon
hu >> food-and-feed-testing >> Élelmiszer-higiénia és élelmiszer-biztonság

Élelmiszer-higiénia és élelmiszer-biztonság

Árajánlatot kérek

Minden élelmiszernek biztonságosnak kell lennie; ez a fogyasztói bizalom elengedhetetlen alapkövetelménye. Érzékeny vagy romlékony áruk előállítása során kiemelten fontos a higiéniai szempontból kifogástalan gyártási folyamatok alkalmazása. Higiéniai ellenőrzéseink segítségével ügyfeleink minden olyan elővigyázatossági intézkedést végrehajthatnak, amelyek kizárják az esetleges biztonsági szabálytalanságok előfordulását.

Szolgáltatásaink:

  • Élelmiszeripar-üzemi higiéniai-, személyi higiéniai- és termékvizsgálatok
  • Takarítás-fertőtlenítés utáni üzemi és személyi higiéniai vizsgálatok.
  • Élelmiszerrel érintkező csomagolóanyagok vizsgálata
  • Gyártásközi higiéniai vizsgálatok
  • Mikrobiológiai laboratóriumi vizsgálatok
  • Ívóvíz vizsgálata

Kapcsolat:
Budapesti Labor: +36 1 872 3622
Gyulai Labor: +36 20 285 4010
E-mail: sales.food@ftcee.eurofins.com