Az élelmiszerek és az élelmiszeripari márkák hosszú távú piaci sikere a minőségen és a biztonságon múlik, egyrészt a törvényi előírások, valamint a hatóságoknak való megfelelések miatt, másrészt pedig azért, mert a fogyasztók rendkívül érzékenyek a termékek minőségére, és sokáig emlékeznek az esetleges minőségi hibákra. Akkreditált laboratóriumi vizsgálataink erősítik az Ön vállalkozásának brandjét is, ennek érdekében széleskörű élelmiszer-analitikai módszereket biztosítunk az Ön számára.
Szolgáltatásaink:
- Összetételi és tápanyag-vizsgálatok
- Élelmiszer-adalékanyagok mérése
- Vitamintartalom meghatározása
- Zsírsavösszetétel meghatározása
- Mézvizsgálatok (klasszikus vizsgálatok, hamisítás kimutatása, szermaradékok)
- Étrend-kiegészítők vizsgálata
- Fémek meghatározása (mikro- és makroelemek, toxikus nehézfémek)
- Növényvédőszer-maradékok meghatározása
- Mikotoxin-vizsgálatok
- Allergén összetevők meghatározása
- Egyéb nem kívánatos komponensek mérése: akrilamid, atropin, nitrát stb.
- Érzékszervi vizsgálatok – élelmiszer-biztonság
- GMO-vizsgálatok
- Megfelelőség-értékelés
Kapcsolat:
Budapesti Labor: +36 1 872 3622
Gyulai Labor: +36 20 285 4010
E-mail: sales.food@ftcee.eurofins.com