Az élelmiszerek piacképességének egyik legfontosabb kritériuma, hogy mikrobiológiai szempontból is biztonságosak legyenek. MALDI-TOF tömegspektrométerrel felszerelt mikrobiológiai laboratóriumunk akár 24 órán belüli faji szintű azonosításra is képes.
Szolgáltatásaink:
- Kórokozók jelenlétének kimutatása
- Higiéniai paraméterek meghatározása
- Minőségi paraméterek (romlást okozók, starter kultúrák) vizsgálata
- Fertőtlenítőszer (kémiai szerek, UV, nano) – hatékonyság vizsgálatok
- Romlás ok-okozat elemzése
- Minőségmegőrzési időtartam-validálás (Challenge-tesztek, prediktív mikrobiológiai modellek segítségével)
- Legionella-vizsgálat vízből és levegőből
- Vízaktivitás-mérés
Kapcsolat:
Budapesti Labor: +36 1 872 3622
Gyulai Labor: +36 20 285 4010
E-mail: sales.food@ftcee.eurofins.com