Eurofins Labináriumok: ingyenes online szemináriumaink a laboratórium világából
Élelmiszer-adalékanyagok "nyomában"!
Az Eurofins Food and Feed Testing Hungary ingyenes webinárium-sorozatot indít tisztelt partnereinek és minden érdeklődőnek az élelmiszer-biztonság legizgalmasabb kérdéseiről, legfontosabb jogszabályi változásokról, az ezekhez kapcsolódó laboratóriumi vizsgálatokról.
Az Eurofins évek óta kiemelten fontosnak tartja, hogy partnereivel és a szakmai közvéleménnyel megossza az élelmiszer-biztonság, a környezet- és egészségvédelem, illetve számos más területen laboratóriumhálózatunkban megszerzett sok évtizedes tudást és tapasztalatot. Szakértőink rendszeresen részt vesznek a legfontosabb konferenciákon, Laboratorium.hu tudományos portálunkon több száz cikkben osztottuk meg tapasztalatainkat!
A LABINÁRIUM (LABoratórium és webINÁRIUM) sorozatunkon szeretnénk lehetőséget adni a résztvevőknek arra, hogy még közvetlenebbül, interaktív módon is, a szakértőinktől értesüljenek az adott témához kapcsolódó legfontosabb tudnivalókról!
A 2024. november 14-i LABINÁRIUM-on többek között az alábbi kérdésekre szeretnénk választ adni:
- Hogyan, milyen módszerekkel lehetséges az élelmiszer-adalékanyagokat vizsgálni, és milyen vizsgálatokat tud felajánlani az Eurofins Food and Feed Testing Hungary és a nemzetközi Eurofins csoport ezekre az anyagokra vonatkozóan?
- Milyen adalékanyagokat lehet használni élelmiszerekben, milyen szabályozás vonatkozik az adalékanyagok használatára, és miért van szükség egyáltalán a vizsgálatukra?
- Milyen korlátozások vannak érvényben élelmiszerektől függően az adalékanyagok esetében?
- Hogyan ismerjük fel egy élelmiszer címkéjén az összetevőlistában szereplő adalékanyagot?
Ha szeretne többet tudni mindezekről, úgy csatlakozzon az ingyenes, egy órás LABINÁRIUM-hoz, tegye fel kérdéseit, lépjen kapcsolatba a szakértőinkkel!
A webináriumon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.