JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Élelmiszer analitika >> Paraméterek szerint >> Érzékszervi vizsgálatok

Érzékszervi vizsgálatok

Sidebar Image

Az érzékszervi vizsgálatok jelentősége egyre nagyobb szerepet játszik a termékek minőségbiztosításában és fejlesztésében. Segítségével vizsgálaható az élelmiszerek minősége és megválaszolhatóak az ízekkel és illatokkal kapcsolatos kérdések.

Mely kérdéseket tudja az érzékszervi vizsgálat megválaszolni?

  • Érzékszervi szabványok létrehozása a termékfejlesztés és minőség-ellenőrzés keretein belül
  • A jellemzők és tulajdonságok pontos leírása
  • A leírások hozzárendelése a sajátosságokhoz - értékelő vizsgálat
  • Egyes kompnensek és intenzitásuk meghatározása
  • Profilvizsgálat
  • Döntési kritériumok a minőségi forgalomba hozhatóság megállapításánál

Az Eurofins e kérdéskörben modern felszereltségű érzékszervi vizsgálólabort és szakavatott érzékszervi vizsgálatokat kínál szakemberpanelje segítségével.

Szolgáltatási ajánlatunk

  • Érzékszervi minőségvizsgálatok
  • Specifikációk vizsgálata
  • Páros összehasoonlító vizsgálat
  • Egyszerű leíró vizsgálat
  • Profilvizsgálat
  • Háromszögvizsgálat/Triangeltest
  • Kedveltségvizsgálat
  • Különbségvizsgálat
  • Élelmiszerek eltarthatósági idejének vizsgálata

Felszereltség

  • Modern érzékszeriv vizsgálati helyiségek
  • Saját laboratóriumi konyha

Különleges kompetenciák

  • Tej- és tejtermékek érzékszervi vizsgálata, értékelése
  • Konyhai és sütéstechnikai készítmények
  • Élelmiszerek általános érzékszervi vizsgálata