Érzékszervi vizsgálatok

Az érzékszervi vizsgálatok jelentősége egyre nagyobb szerepet játszik a termékek minőségbiztosításában és fejlesztésében. Segítségével vizsgálaható az élelmiszerek minősége és megválaszolhatóak az ízekkel és illatokkal kapcsolatos kérdések.
Mely kérdéseket tudja az érzékszervi vizsgálat megválaszolni?
- Érzékszervi szabványok létrehozása a termékfejlesztés és minőség-ellenőrzés keretein belül
- A jellemzők és tulajdonságok pontos leírása
- A leírások hozzárendelése a sajátosságokhoz - értékelő vizsgálat
- Egyes kompnensek és intenzitásuk meghatározása
- Profilvizsgálat
- Döntési kritériumok a minőségi forgalomba hozhatóság megállapításánál
Az Eurofins e kérdéskörben modern felszereltségű érzékszervi vizsgálólabort és szakavatott érzékszervi vizsgálatokat kínál szakemberpanelje segítségével.
Szolgáltatási ajánlatunk
- Érzékszervi minőségvizsgálatok
- Specifikációk vizsgálata
- Páros összehasoonlító vizsgálat
- Egyszerű leíró vizsgálat
- Profilvizsgálat
- Háromszögvizsgálat/Triangeltest
- Kedveltségvizsgálat
- Különbségvizsgálat
- Élelmiszerek eltarthatósági idejének vizsgálata
Felszereltség
- Modern érzékszeriv vizsgálati helyiségek
- Saját laboratóriumi konyha
Különleges kompetenciák
- Tej- és tejtermékek érzékszervi vizsgálata, értékelése
- Konyhai és sütéstechnikai készítmények
- Élelmiszerek általános érzékszervi vizsgálata